Snabba leveranser, 1-3 dagar!

Klarna logga

Fri frakt över 500kr

Fri frakt över 500kr

Alltid låg fraktkostnad 39 kr!

Reklamationer och returer

REKLAMATIONER
Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad skall mottagaren eller beställaren kontakta info@roligakalsonger.se och ange felet inom 3 dagar efter leverans. Specificera aktuell produkt och beskriv problemet. Ange också beställarens ordernummer. Ny vara levereras till mottagarens adress när reklamationen godkänts. roligakalsonger.se står för returfrakt av den reklamerade varan. I de fall varan inte längre finns i vårt sortiment får ny vara ur sortimentet, till samma eller lägre pris, väljas. Eventuellt överskjutande belopp regleras med tillgodokvitto till beställaren.

BYTESRÄTT /ÖPPET KÖP & BYTE
Köp hos roligakalsonger.se regleras enligt Lagen om distans- och hemförsäljning, vilket innebär att du har rätt till öppet köp på standardvaror, utan personligt tryck i 14 dagar. Läs Lagen om distans- och hemförsäljning i sin helhet på www.konsumentverket.se Underkläder är av hygieniska skäl undantagna ångerrätten.

Oanvänd standardvara, utan personligt tryck, vara kan efter avisering till roligakalsonger.se returneras i obruten originalförpackning. Du kan dock inte byta eller returnera en specialbeställd, vidareförädlad vara som du har beställt med eget tryck. Skulle du vilja byta eller lämna tillbaka en standardvara står du som kund för returfrakten till oss medan vi betalar portot tillbaka till dig vid eventuellt byte av vara. De varor du önskar returnera/byta skickas till nedan adress. Maila oss även på info@roligakalsonger.se och berätta att du har gjort en retur. Vi har öppet köp för standardvaror i 14 dagar. Du kan dock inte byta eller returnera en specialbeställd, vidareförädlad vara som du har beställt med eget namn.

Ordernummer samt information om eventuellt byte ska framgå på returen.

Returadress:
roligakalsonger.se/MaximeraProfil AB

Vargmötesvägen 4

18630 Vallentuna
Sverige